Testfamilj Liseberg sommaren 2017
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Liseberg sommaren 2017

(Sverige, Göteborh, Liseberg)

Köar till slänggungan

JukeBox

Tack för denna gång Liseberg

Slänggungan

Vi besökte Liseberg under Gothia cup då det mycket folk i rörelse och långa köer till de populäraste attraktionerna. Barnen 6,9,15 och 16 år klagade inte en enda gång på köerna det enda var att vi inte hann testa alla attraktionerna som vi ville. För att hinna så många karuseller som möjligt så drog de större barnen till de mer fartfyllda attraktionerna som Helix,lisebergsbanan,Atmosfear och Aero spin. Medans de små testade på Rabalder, kaninlandsbanan, Flygis, Stampbanan och kaffekoppen. Favoriterna hos alla barnen blev slänggungan, JukeBox och så självklart FlumeRide där mamman blev blötast till barnens förtjusning. Många skratt åt alla miner som blev på attraktionens bilder. Balder testade vi alla utom 6 åringen. 9 åringen tyckte den gick för fort medans mamman älskade den och tonåringarna skrek öronen av oss andra. Helix bäst enligt tonåringarna och mamman som oxå blev med lurade i den. Minus för de extremt långa köerna. Många lotter togs det i alla stånden och några vinster fick vi med oss hem. Våran dag innehöll underbart väder och många upplevelse för stora och små. Vi kommer garanterat tillbaka då det fanns något för alla åldrar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se