Badhuset på Skövde Arena
Annons
Reseberättelse:

Badhuset på Skövde Arena

(Sverige, Skövde, Badhuset på Skövde Arena)

Ett toppen badhus! Vi var 2 vuxna och 3 barn på 7,5,2 år. Det fanns något för alla åldrar!

När vi kom dit så fick man armband och med dessa låste man sina skåp med samt att vuxna över 18 år hade 500 kr att handla för som man sedan betalade när man gick ut ur badhuset. Ville barn under 18 är handla mat och godis där inne så fick de sätta in pengar när de gick in i badhuset på armbandet. Så bra system utan pengar!

Vattenrutschkanorna var roliga att åka. Vi åkte mest Magic hole och då åkte vi utan ringar och hela familjen på en gång. Det var väldigt roligt och uppskattat av oss alla. Det fanns även en mörk tunnel med blinka ljus samt en som gick jätte fort.

Deras vildfors går utomhus och hade åldersgräns på 13 år och att du måste vara 150 cm lång. Den åkte vi vuxna som tyckte den var kul.

Det fanns även en utomhusbassäng där man kunde snurra runt. Vågbassäng i mitten av badhuset. För de mindre barnen fanns det ett barnområde med 3 små bassänger och en liten rutschkana. I jämte fanns det 3 rutschkanor som alla våra barn åkte särskilt 2 åringen!

Fanns bassänger och ett par rutschkanor till utspridda i badhuset och det var varmt och skönt i vattnet. Var man hungrig så fanns det en liten sibylla med mat och lite snacks där man kunde äta. Enda nackdelen var att det fanns få sittplatser!

Vi hade en toppendag här och vi tyckte det var jätte kul. Det fanns mycket i detta badhuset som passade de lite mindre barnen som de kunde åka själva! Men vi vuxna och vår våghalsiga 7 åring hade jätte kul med och vi vill gärna komma tillbaka hit! 

Det stod skyltar överallt att man inte fick fota inne i badhuset så därav inga bilder inomhus!

 

<p><a href="https://www.arenaskovde.se/upplevelsebad/">https://www.arenaskovde.se/upplevelsebad/</a></p>

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se