Annons
Reseberättelse:

Barnens Gård

(Sverige, Karlskrona , Barnens Gård )

Idag tog vi med oss dottern 2 år och hennes 7 åriga kusin till Barnens Gård. Vid första anblick såg det litet ut men vi blev verkligen positivt överraskade. För vår dotter som är väldigt framåt fanns det hur mycket som helst att göra, på lagom nivå. Klätterställning med rutschkanor, hoppborgar, studsmattor, gungor och djur, hästar, getter, hönor, kaniner och grisar. Dottern roade sig länge med att köra traktor med släp runt en liten bana som hon fick gasa upp själv. Kusinen provade även en äventyrsbana ovan mark. Vi åt lunch och spenderade sedan ett par timmar i ett ganska kallt badland men det var anpassat till barnen med olika pooler och mjuka kanter och bottnar. Det fanns även ponnyridning, sandmålning och möjlighet att åka hälsas. Maten var okej, vi åt hamburgare, korv och taco tallrik. Barnen hade fri saft tack vare Barnsemester kortet och det behövdes eftersom det var så varmt. Personalen var väldigt hjälpsam och trevlig. Sammantaget var det perfekt för de barn vi hade med oss, 2 och 7 år. De hade jättekul båda två.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på entrén på Borås Djurpark
100 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
500 kr ytterligare rabatt på Allincs redan låga All inclusive priser
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Branäs
Värmland
Det Oceanarium
Danmark
Skansen
Stockholm
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se