Annons
Reseberättelse:

Testuppdrag Barnens gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Här testar vi de mindre elbilarna

Hoppa var lajbans

Rullbandkanan var rolig

Var på Barnens gård med min blivande treåring. Mysigt men fick en känsla att parkes besöksstatistik ökat massor för parken var väldigt liten för de mindre barnen, de äldre tog lätt över vid de olika attraktionerna.

 

Gillar deras öga för att få det att likna en bondgård.

 

Försökte be dem om hjälp dels om toaletten vart den fanns och om dottern kunde avlägsna sitt armband men fick bara ett stressat svar.

 

Att köpa mat i restaurangen var väldigt dyrt, jag beställde tacotallrik till mig och de var upplagt på papperstallrik och smaklöst, dotterna pommestallrik med en stekt korv vägrade hon äta.

 

Vi provade hoppborgen för de minsta, vi lekte i laekställningen sedan sprang vi snabbt förbi djuren. Badlandet var inte att tänka på det var knökafullt.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
20% rabatt på v.19-26 och/eller v.34-38 på KronoCamping Saxnäs
Alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Järvzoo
Hälsingland
Sala Silvergruva
Västmanland
København Zoo
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se