Annons
Reseberättelse:

Testuppdrag Barnens gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Här testar vi de mindre elbilarna

Hoppa var lajbans

Rullbandkanan var rolig

Var på Barnens gård med min blivande treåring. Mysigt men fick en känsla att parkes besöksstatistik ökat massor för parken var väldigt liten för de mindre barnen, de äldre tog lätt över vid de olika attraktionerna.

 

Gillar deras öga för att få det att likna en bondgård.

 

Försökte be dem om hjälp dels om toaletten vart den fanns och om dottern kunde avlägsna sitt armband men fick bara ett stressat svar.

 

Att köpa mat i restaurangen var väldigt dyrt, jag beställde tacotallrik till mig och de var upplagt på papperstallrik och smaklöst, dotterna pommestallrik med en stekt korv vägrade hon äta.

 

Vi provade hoppborgen för de minsta, vi lekte i laekställningen sedan sprang vi snabbt förbi djuren. Badlandet var inte att tänka på det var knökafullt.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på barnkalas med Laserdome
75 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Lalandia Billund
Danmark
BonBon-Land
Danmark
Kattegatcentret
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se