Superroligt för hela familjen!
Annons
Reseberättelse:

Superroligt för hela familjen!

(Sverige, Stockholm, Bounce Stockholm)

Klättervägg i banan

Linbanan

Lång studsmatta

Testuppdrag den 19 juli 2018 klockan 18-19

Solen har nu lyst från en klarblå himmel i sju dagar i streck, och temperaturen är 30 grader. Vi har badat så mycket så vi nästan tröttnat på det. Barnens spring i benen är dock inte försvunnet trots värmen, så vi klädde oss i shorts och t-shirt och satte kurs mot Bounce i Kungens Kurva i Skärholmen utanför Stockholm.

Vi tog bilen dit och när vi kom fram så fanns det glädjande nog gratis parkeringsplatser i två timmar precis utanför entren. Glöm inte p-skivan bara!

Väl inne så möttes vi av ett Bounce med väldigt lite folk. De flesta har nog semester eller helt enkelt inte tröttnat på badandet. Vi möttes även av en väldigt trevlig tjej i receptionen som berättade om hur det går till, var omklädningsrummen finns och som även utrustade oss med varsitt par hoppstrumpor.

Vi gick ner till omklädningsrummen som har många skåp att låsa in sina saker i. Vi hade hört tidigare att det skulle finnas ett kodlås man kunde ange för att låsa in saker, men de var antingen borttagna eller aldrig funnits, för här behövdes det medtaget hänglås. Och det hade vi tyvärr inte med oss. Men vi hade ganska få saker så vi kunde bära de med oss.

Klockan var inte riktigt 18 än, så jag (mamman) och barnen satt oss ner och väntade i några beanbags som fanns uppställda. Pappan i familjen tog tillfället i akt och besökte caféet bredvid receptionen/kassan där det fanns både dricka, lättare mat och fika.

Då var det dags att hoppa. Vi började med en lång hoppmatta som avslutades i en stor luftfylld bigbag. Jätteroligt, och äldsta tjejen började genast träna på att göra volt. Det fanns två sådana banor bredvid varandra. Sen gick vi vidare hela familjen och körde Spökboll i en avdelning. (Jag vann, så det var extra kul!) Barnen tyckte det var jätteroligt också och det var verkligen en aktivitet för hela familjen.

Sen gick vi längre in i lokalen och där fanns det både en freerun-bana där man kunde utmana sig själv på de olika hindrerna och en annan bana som var mer definierad, där man skulle klättra, åka linbana, hoppa över hinder, balansera och hoppa. Denna bana var för alla över 125 cm, vilket alla i vår familj är. Skor får man låna där, för det måste man ha för att köra dessa banor. Båda barnen var överrens om att banorna var det allra roligaste med hela Bounce, så missa inte de!

Vi hoppade på alla studsmattor som finns (förutom en avdelning längst in som var avstängd), och det finns många studsmattor! Både "vanliga" och en avdelning med mer avancerade där man kan köra wallrun eller vad det nu heter. Det kände vi dock att det var för avancerat för oss. Det finns även en avdelning för barn under 110 cm. Det är dock vissa tider som de lite yngre och kortare barnen får hoppa, så kolla upp det innan ni åker dit!

Äldsta tjejen fick jättebra hjälp av några som jobbar där då hon ville lära sig göra en volt. Och nu kan hon det!

Vi blev väldigt törstiga under denna timme, och det finns ett ställe där man kan dricka vatten som ligger utanför omklädningsrummen.

Efter hoppningen så hade vi kunnat ta en dusch i omklädningsrummet, men vi hade inga saker med oss, så vi åkte hem istället.

Sammanfattningsvis, ett toppenställe för hela familjen. Barnen hade superskoj på både studsmattor och banor. De ville köra en timme till direkt efteråt! Även vi föräldrar hade roligt, men om man känner att man inte vill eller kan hoppa så kan man kostnadsfritt följa med sina barn in och sitta vid sidan av.
Rekommenderar verkligen ett besök!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se