Testfamilj Prison Island 2018
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Prison Island 2018

(Sverige, Halmstad, Halmstad aktivitetscenter)

Vi fick glädjen att bli Testfamilj på Prison Island på Halmstad aktivitetscenter. Vi åkte dit två familjer, min familj som består av två vuxna och två barn, 14 och 16 år. Den andra familjen är två vuxna och två barn som är 11 år.  Vi fick ett väldigt trevligt mottagande och genomgång av personalen på plats. Inte mycket folk när vi var där då det var fint väder ute. På plats finns ett litet café med enklare rätter och en kiosk. Vi delade upp oss i två lag och körde barn mot vuxna. Det fanns inga instruktioner i cellerna så en del fick vi tyvärr lämna igen då vi inte förstod hur vi skulle göra. Många kluriga och en hel del fysiska men alla i laget behövde inte klättra osv. 11-åringarna hade superkul men hade nog inte klarat det utan några äldre i laget. Superkul för hela familjen med äldre barn. Man var rejält svettig efteråt och en timme gick väldigt snabbt och vi hade en hel del celler kvar som  vi inte hann gå in i. Kan varmt rekommenderas!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se