Eslövs Leksaksmuseum
Annons
Reseberättelse:

Eslövs Leksaksmuseum

(Sverige, Eslöv, Leksaksmuseum)

Nöjd familj framför bilutställning och playmobilmonter

Nostalgi

Coolt även för vuxna, en rum fullt av filmfigurer, denna är en alien från MIB

Första intrycket när man kom dit var inte jättebra, inte så fint på utsidan och det såg inte så stort ut, men väl inne så fick man se att det var väldigt stort och väääääldigt många leksaker. För att se allt måste man minst ge det en timme, men man kan lätt vara där 3h. Lätt att få parkeringsplats, inne på gården.

Vi hade med våra 3 barn, kille 9 år, tjej 10 år och tjej 12 år. De 2 minsta gillade stället, tjejen på 12 var inte lika imponera. Mest underhållna var vi vuxna, jag säger bara, nostalgi

Det fanns något för alla. Gammalt, nytt, filmactionfigursum, legoutställning, playmobilsamling, pezsamling, krigsrum, barbiesamling, Simpsons, starwars, smurflandskap, sjukt många bilar, kinderäggssamling, dockor, gosedjur, snöglober, sagan om ringen, Lego creator, barbiesamlingsdockor från alla årtal, mupparna, bratz och så mycket mer.

Personal fanns på plats som gärna berättade om allt och visade saker. Toppklass.

Sen fanns de glass och dryckförsäljning som vi åt ute i trädgården medan vi klappade marsvin.

En mycket trevlig eftermiddag.

 

Nackdelar: Ingen lightdryck (äldsta dottern har diabetes), mycket dammigt och det finns inte möjlighet för en rullstol att komma in. Annars bara positiva saker att säga. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se