Testfamilj på zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på zoo

(Danmark, Köpenhamn, København Zoo)

Vi tog tåget från Älmhult till Köpenhamn men vi hade ju tyvärr inte riktigt kollat upp vart zoo låg så vi promenerade och det tog ca 40 minuter, vi hade barn med oss i åldrarna 9 månader, 4, 8, 11 och 13år och inte så mycket packning så det gick jättebra men nästa gång hade vi tagit bussen sista biten.

Det var inte så långa köer så det gick snabbt att komma in, nu hade jag ju otur med mina biljetter men det löste sig snabbt och lätt med hjälp av barnsemester och vänlig personal. Generösa öppettider.

Det finns bänkar utplacerade lite varstans så gick att hitta sig en viloplats rätt snabbt när vi behövde och gott om skugga. Det var ju en riktigt varm sommardag så vi hade gott om dricka med oss. Det är ju alltid lite dyrare att köpa på plats och maten var ganska dyr men det fanns många kiosker och matställen.

Det finns flera lekställen/klätterställen längs vägen som barnen kan springa in och leka av sig på. Vi gick inne på kängurunas områden och det va lite mysigt att de kunde hoppa runt oss om de hade velat, nu var det ju så varmt så de låg och vilade. De flesta djuren hade fått bebisar så det var ju extra roligt att se, busiga björnungar som lekte i vattnet mm.

Det finaste området var uppe vid Barnens Zoo, sååå fin lekplats med lite vanliga djur runtomkring som kaniner, kossor, hästar men även giraffer, zebror och flodhäst. Vi fick gå in och klappa getterna och de var riktigt sällskapssjuka.

Alla barnen tyckte att Zoo var roligt, den lille sov såklart mest men de andra ville se allt och testa allt.

4-åringen tyckte att det var roligast att det fanns elefanter och zebror

8-åringen och 11-åringen tyckte det var kul att det fanns så många olika djur och lekplatser

13-åringen tycker att allt var roligt.

Detta är ett ställe som jag gärna besöker igen :-)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se