Annons
Reseberättelse:

Barnens Gård - Ett underbart ställe för både stora och små

(Sverige, Karlskrona, Barnens Gård)

Dränga kampen

Griskulting

Hinderbana ovan marken

Getterna

Vi åkte med 4 barn i åldrarna 8, 7, 6 och 3 år. Alla tyckte det var jätte kul. Vi började med att bada i vattenlandet som är perfekt för alla åldrar stora som små. Alla barnen hade jätte kul men även vi vuxna åkte rutchekanor.  Enda nackdelen var att det var svårt att få tag i en ring och åka i de stora rutchekanorna.  Borde finnas något kösystem så alla fick åka. Efter vi badat och ätit deras mjukglass och kulglass så gick vi och lekte och matade djuren. Det var jätte kul tyckte alla barnen.

Vi åkte hölass och fick information om deras kossor samt fick äran att vara med en bonna sväng vilket alla tyckte var riktigt skoj! Sedan gick vi och ställde oss i kö för att alla barnen ville rida. Enda är att det kostar 30 kr extra för att rida vilket jag tycker kunde ingå i biljettpriset en ridning.  

Barnen åkte lastbilar, gick i labyrinten, hoppade i hoppborgarna, körde dränga kampen och hade det jätte skoj hela dagen. Vi kasta kiss och bajskorvar i dasshuset vilket uppskattades av barnen. Vi underhöll oss länge inne hos getterna som gärna ville bli matade och komma fram och bli klappade. Vi avslutade med att gå och bada i vattenlandet det sista igen.

Vi återkommer gärna hit för vi hade en toppendag. Badlandet var det absolut det bästa och vi hade perfekt väder med! Vi åkte hem med 4 nöjda och trötta barn!


Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på entrén till Nordsøen Oceanarium
20 % rabatt på Dressin på Smalspåret
10% på hela sortimentet hos Ekokul
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skistar Sälen
Dalarna
Skistar Åre
Jämtland
High Chaparral
Småland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se