Annons
Reseberättelse:

Familjenöje

(Sverige, Karlskrona, Bollspelsgolf)

Amerikansk fotboll

Megabiljard

Dominoboul

En solig eftermiddag besökte vi, 2 vuxna och 2 barn 14år och 10år, bollspelsgolfen utanför Karlskrona. Efter att ha hittat entrén och luskat ut att vi först måste gå in och få inloggnings instruktioner samt en del bollar via Barnens gård, så satte vi i gång. Instruktioner till banerna fick du både vid banan och via mobilen, där vi även skrev in poängen. Ett bra och enkelt system. Banerna var varierande och roliga, alla var bäst på något. Det som ibland irriterad var att vi fick leta efter bollarna till de olika banerna, ibland hitta vi inte alla utan fick lösa det på bästa sätt efter som det inte finns någon personal på plats. Men barnen och vi hade roligt, och vi höll nog på i ca 1.5-2 timmar trots värmen och att allt var ute i solen. Det står på hemsidan att man inte behöver särskild utrustning, men gympaskor är att rekommendera. Både barnen och vi kan tänka oss att göra det igen, då det är ett roligt alternativ till en minigolf runda, men då får de halvera entré priset, och fixa till runt banererna så man hittar alla bollarna. Dock inget att rekommenderar för familjer med mindre barn, då banerna i emellanåt var svåra och det inte fans anpassning för de mindre barnen på alla. Men för er med tonåringarna som är lite boll intresserad kan de varmt rekommenderas. Mvh Susanne

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10-15% rabatt till Tyskland, Polen och Litauen!
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
100 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kungsberget
Gästrikland
Tänndalen
Härjedalen
Tropicarium Kolmården
Östergötland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se