Kneippbyn - ett sommarland för alla åldrar!
Annons
Reseberättelse:

Kneippbyn - ett sommarland för alla åldrar!

(Sverige , Visby, Kneippbyn - Sommarland!)

Vi besökte Kneippbyn en väldigt varm sommardag 2018, 30+ grader. Värmen var väldig jobbig då det är ett öppet sommarland och fanns knappt några skuggplatser alls. Vi hade tur att det blev lite mulet senare på dagen.

Vi kom till Kneippbyn runt klockan 12 och stannade till stängning klockan 18. Lagom mycket folk vilket nog berodde på värmeböljan. Däremot väldigt mycket folk på vattenlandet som vi valde att inte besöka denna gång, köerna var extrema.

Kneippbyn är väldigt bra på det sättet att det är lagom stort, inte för litet och inte för stort. Och man hinner gå tillbaka och åka favoriterna utan att behöva gå långt. 

Våra killar är 4 1/2 år och 7 år och tyckte att detta sommarland passade dom bra. Vår yngsta kunde dock ej åka allt pga ej uppnådd ålder/längd men det fanns väldigt mycket han kunde åka iaf. 

Favoriten för våran 7 åring var helt klart go carten, han åkte den typ 6 gånger och fick liksom aldrig nog. Det var svårt att få ut honom ur Kneippbyn när dom stängde kan jag säga. våran 4 1/2 åring var ledsen över att han ej fick åka go carten men han hittade ändå sina egna favoriter såsom Apan och Tiger Ride, som han åkte gång efter gång.

Pippi huset var ett absolut måste att gå in i och det som barnen sett fram emot mest innan detta besök. Huset var väldigt bra inrett och flertal bra detaljer och effekter. Pippi teatern var riktigt riktigt bra och lagom längd, alla barnen sommvar där satt helt stilla och lyssnade, dom var helt uppslukade. Vi vuxna uppskattade den också. Kling och Klang var helt underbara!! Dock saknade mina barn sockerdricksträdet som fanns med i filmerna! vi saknade även information om tidpunkter när Pippi teatern skulle vara, vi fick fråga runt.

På området finns flertal restauranger och andra matställen med olika sorters mat. Vi åt dock ingenting under vårat besök pga värmen och man hade ingen direkt matlust. Däremot så åt vi glass och drack en massa.

Toaletterna på området var dock rätt smutsiga och kändes inte slls kul att gå på dom. Dessa borde städas oftare.

Till attraktionerna var det lagom köer just denna dag, dock till go carten tog det ett tag då vuxna och barn turades om och fick åka varannan gång.

Vid ingången finns det flera olika hoppborgar som våra barn uppskattade väldigt mycket.

Absolut värt ett besök och hela familjen kommer att uppskatta det!!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se