Annons
Reseberättelse:

Perfekt heldags utflykt för familjen

(Sverige, Karlskrona , Barnens Gård)

Började dagen med sandmålning, båda våra tjejer gillade det mycket! Jättemysig skapande aktivitet! Tyvärr dock inga trevliga ungdomar som stod vid den aktiviteten. Kan tycka det ska va ett krav att man har service känsla och kan prata med barn (och vuxna) och kanske ett leende...

Sedan var vi i vattenlandet. Lite molnigt väder vilket passade oss bra då vi hade en bebis med oss. Roligt hela tiden tyckte barnen!

Efter det åt vi mat och allt var gott utom pizzan som inte gick att äta!!

Sedan ös regnade det och efter det var vi rätt ensamma på all annan lek på gården. Våra barn hade jättekul :) lekte runt hoppborgen och åkte vatten slide i vattenpölarna. 

I det stora hela är vi mycket nöjda över besöket!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
50% rabatt på entrépriset för barn (5-17 år)
Gratis Fun Slush till barnen!
Fri entré för ett barn per familj på Djurs Sommerland
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
BonBon-Land
Danmark
Nordens Ark
Bohuslän
Junibacken
Stockholm
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se