Dalenium, väl värt ett besök
Annons
Reseberättelse:

Dalenium, väl värt ett besök

(Sverige, Stenstorp, Dalenium science center)

Dalenium har något för alla i alla åldrar.

Det var ett bra bemötande och tydliga insruktioner/förklaringar vid varje aktivitet samt att personalen stundtals rörde sig ute i lokalerna och hjälpte till. Vi var där en hel dag med barn i åldern 4, 10 och 12 år.

Det fanns att göra hela tiden, allt från bilsimulator och vattenlek för de äldre till interaktiva dataspel och byggande för den minsta. Vi var på en show om kraft, det gjorde tjejen som höll i den väldigt bra, lagom lång och bra anpassat där en del barn bjöds upp på scen för att hjälpa till. Det fanns också väldigt mycket som man kan göra ihop hela familjen, kluringar och testa hur olika saker fungerar.

Vi skulle tagit med egen fika då det inte fanns så mycket i cafeet att välja på. Det enda vi saknade var något skåp att låsa in sina saker i. Överlag en bra utflykt och barnen har redan sagt att de vill åka tillbaka vilket är ett gott betyg.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se