Annons
Reseberättelse:

Orsa Rovdjurspark

(Sverige , Orsa, Orsa Rovdjurspark)

Vacker isbjörn

Kodiakbjörn

Otroligt vacker miljö

Tiger

Vi besökte Orsa Rovdjurspark Juli 2018. Vi är en familj med två barn 8 och 10 år. Parken var stor och det kändes som djuren hade stort område att röra sig på. Dagen vi var där var det väldigt varmt ute och man började undra hur isbjörnarna hade det i 30-graders värme. Som vi såg fanns det ingenstans de kunde ta vägen för att svalka sig. 

Vi såg ungefär hälften av djuren som fanns, då jag tror att många sökte sig till skuggigare platser. Intressant fakta om djuren kunde man läsa vid varje hägn.

Orsa Rovdjurspark ligger i en otroligt vacker miljö på Orsa grönklitt med en fantastisk utsikt.

Om magarna kurrade fanns det matställen längs vägen med enklare mat som hamburgare och korv och även glass. I entrén fanns ett fik och även en restaurang fanns ett stenkast därifrån.

Ett besök i parken tar ungefär 2-3 timmar.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj till Gavnø Slot
Familjepaket på Treewalke för endast 990:-
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Järvsöbacken
Hälsingland
Tropikariet
Skåne
Aalborg Zoo
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se