Varm och rolig dag
Annons
Reseberättelse:

Varm och rolig dag

(Sverige, Skara, Skara Sommarland)

En varm dag i Juli satte vi oss i bilen för en rolig dag på Skara Sommarland, redan är vi kom förstod vi att det var många andra som hade samma tanke som oss.

Jag hade skrivit ut mejlet som tur var, för de i kassan hade ingen som helst koll på detta. Men vi kom in och startade med att åka tåg runt för att se parken.

Vi testade några karuseller men hettan gjorde att vi bestämde oss för badlandet. Det blev en lång kö för att kunna låsa in plånböcker och mobiler. Som tur var fick vi sista skåpet.

Efter det sprang vi och hoppa i, det var verkligen knökfullt med folk såklart, och ställa sig i kö till vattenrutchar var inget alternativ. Badlandet var trots det väldigt uppskattat av barnen. Efter några timmar i vattnet begav vi oss till grillstugan då vi hade med korv och bröd. Himla fina grillar och skönt att komma in och äta i skuggan. Köerna var enoma till kiosker och matställen så det blev en hit med att ta med eget, även micro fanns att tillgå.

Vi rodde båt, provade många karuseller och fick en riktigt härlig dag. Värmen och hettan gjorde dock att vi inte hann testa allt utan badlandet var det som lockade mest.

Jag tror att Skara Sommarland har haft det körigt i sommar då trycket var enormt. Många attraktioner var avstängda då de var trasiga men vi kommer besöka detta ställe igen, dock inte på högsäsong!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se