Kokpunkten action bad - testfamilj 2018
Annons
Reseberättelse:

Kokpunkten action bad - testfamilj 2018

(sverige, västerås, Kokpunkten)

uppifrån

klätterväggen

några av bubbelpoolerna

Vi vann tävling på barnsemester.se och fick plocka med familjen till kokpunktens actionbad i västerås. Vi har två flickor som är 7 och 9 år.

Vi börjar från början av besöket, både positivt och negativt bakas in i berättelsen. Parkeringen tyckte jag var svindyr för det första, ett stort minus, då folk redan betalar stora summor för att ens få komma in. 

Där inne bemöts man av en fin entre och trevlig personal, det går smidigt i kassan och de förklarar allt på ett försåeligt vis. Pengar kan man låsa in i skåpet för man får ett armband i kassan i entren, som man även betala för inne på badet, med detta armband låser du även ditt skåp, och armbandet sitter bra på stor som liten. Man betalar allt man använt armbanden till när man går ut ifrån badhuset. Skåpen är enkla att låsa och öppna, duscharna är fräscha  och rengjorda, likaså toaletterna. 

Mina tjejer var inte imponerade över rutchkanorna, dom var för läskiga, jag instämmer. Vi är inte så adrenalinsökande i vår lilla familj. Men då fanns massor med annat att göra och barnen hade jätte kul. Det fanns ett barnland där det var väldigt säkra öppna ytor, en stor pool med ett biorum, ett annat rum med klättervägg och däremellan fanns en super rolig ström. 

Jag rekomenderar att man iallafall är en i sällskapet som det är fart och fläkt i, som kan utnyttja rutchkanorna, annars kan man åka till ett vanligt badhus känner jag pga de stora kostnaderna det blir för en hel familj. 

Vi åt på restaurangen där, barnen åt pannkakor och var mätta och nöjda över maten. Priset på maten var BRA, så alla har möjlighet att ta en bit mat eller något lättare, något sockrigt eller en kaffe.

Förövrigt var det suveränt kaffe!

Men summa summarum: en rolig familje visit, roliga attraktioner för de adrenalinstinna och actionsugna. Billig bra mat, trevlig och synlig personal. Fräscha utrymmen och ytor, bra duschar och toaletter. 

Kokpunken får 9 badräkter av 10

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se