Testfamilj 2018
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2018

(Sverige, Västerås , Kokpunkten Sveriges första actionbad )

Lätt att hitta! När vi kommer dit så var parkeringen väldigt dyr?! 150kr heldag. Vi går in i det stora tegel huset, som såg ut som en industrilokal, blev imponerade över hur fint o modernt det var! En jätte trevlig personal tog emot oss och berättade om bandet man fick till att öppna o låsa sina skåp samt debitera köp på, (som man sen betalade som en nota när man checkade ut) när vi va ombytta och klara så gick vi på rundtur, kollade över Hela simanläggningen, många stora rutschkanor, en stor bassäng med klättervägg och ljus som strålar upp från poolen, det regnar vatten ifrån en annan sida av poolen, mycket intryck, musik, ljus i olika färger, barn som plaskar, alla skrattar, ler o har jätte roligt! Däremot i småbarns bassängen så tror jag att små barn inte klarar av att vara en heldag, fanns lite saker att göra men små barn behöver oxå bli aktiverade, jag personligen tyckte detta badställe passade mest barn som va simkunniga, ca 7 och uppåt. Restaurangen hade ett litet utbud av mat, men den maten vi åt utav var väldigt god! Pasta bologneze och pommes med kycklingspett samt dipp. Väldigt god och vällagad och även bra priser! Vi åkte alla rutschkanor, alla va jätte roliga! Fanns dock en som var som en svart tunnel, och den var svart hela åket. Delade åsikter om den!! Jag fick panik i den, jag vill ha kontroll när det handlar om vatten, tycker inte om att få kallsupar, vattenstänk i ögonen osv.. Men alla andra i mitt sällskap åkte den säkert 10 gånger utan att överdriva! Dom älskade den! Vi tappade bort varann några gånger under dagen men i det stora hela så var detta en toppendag! Hela vårt sällskap älskade den här dagen! Vi åker gärna dit igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se