En heldag i Kneippbyn
Annons
Reseberättelse:

En heldag i Kneippbyn

(Sverige , Visby, Kneippbyn )

En rolig och väldigt varm dag besökte vi Kneippbyn med våra barn som är 7 och 10 år. Vi var där från när de öppnade kl. 10 till kl 18 när de stängde.

Lagomt med folk på förmiddagen då det märktes på köerna, 5-10 min stod vi i kö till de olika karusellerna och aktiviteter som det fanns att göra och åka där. Det som var populärast på sommarland var TIGER RIDE och RADIOBILAR.

7-åringen tyckte det fanns mycket att göra på Sommarland. 10-åringen tyckte inte att det fanns så stort utbud på karuseller men att det fanns nått för alla åldrar.

Pippi huset var roligt att få gå in och titta i, uppskattat av hela familjen. Tyvärr så missade vi pippiteatern som vi hade tänkt att se, då vi spenderade större delen av eftermiddagen i vattenlandet pga värmen.

Favoriterna i vattenlandet för våran 7-åring var SKRUVEN, TVILLINGEN och STÖRTVÅGEN. För 10-åringen var det SHARK. Han tyckte att vattenlandet var bra men att poolerna inte var så stora. Det fanns badvakter vid alla vattenaktiviteterna som vi som föräldrar tyckte var positivt men såklart var vi med hela tiden.

Efter 3 timmar i vattenlandet så gick vi tillbaka för att åka karuseller den sista timmen innan de stängde. Bra utbud med matställen, fika och glass. Fanns även bra ställen som låg i skuggan att sitta och äta mat eller fika som man tagit med själv.

Personalen var trevlig och hjälpsamma. Nått som var bra att det fanns att hyra säkerhetsskåp vid vattenlandet. Direkt innanför entrén fanns det nått som fångade ens uppmärksamhet, HÖGHÖJDSBANAN var nått 10-åringen vågade prova. Även GULDVASKNINGEN var något som uppskattades av båda. En rolig och händelserik dag som passar många barnfamiljer.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se