Annons
Reseberättelse:

Härlig och varierande dag på Barnens Gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens Gård)

Klappa djuren

Hoppborg

Picknick Ladan

Vi fick en trevlig dag på barnens gård, 2 vuxna och 3 barn (2, 4 och 12 år). Alla barnen hade väldigt roligt och det fanns något för alla tre att göra. Gården är rätt liten och man behöver inte gå så långt och det finns många olika saker att göra. Vattenlandet med flera olika rutschkanor, hölassåkning, lekpark, klappa djur, hoppborg, klätterställning, lådbilar samt ponnyridning. Alla barnen var väldigt nöjda och det var skönt att det fanns något att göra för alla tre i samma park. Ett minus är att man måste betala extra för ponnyridningen, jag hade tyckt det varit skönt om alla attraktioner ingick.

Det fanns även bra utbud i restaurangen/cafet och man kunde enkelt slå upp en egen picknickfilt eller sitta vid ett av de många bord som fanns lite överallt på gården. Vi blev väldigt nöjda och vill gärna återkomma hit igen.


Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på entrén på Leklandsfabriken
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
10-15% rabatt till Tyskland, Polen och Litauen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kungsberget
Gästrikland
Fjätervålen
Dalarna
Randers Regnskov
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se