Annons
Reseberättelse:

En positiv överraskning!

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Vi som besökte Barnens gård en solig lördag i augusti var mamma, pappa, son på 4,5 år och mormor. Första intrycket var att det såg litet ut men väl innanför tog det många timmar att utforska ”gården”. Om vi börjar med det negativa så får vi tänka en lång stund för vi hittade knappt något! Vi kände dock att det erbjöds för få tider till ponnyridning och sandmålning. Litet snopet också att korna hade försvunnit när vi åkte hölass….

Desto mer fanns på plussidan: Stället kändes fräscht och välordnat, lagom stort (skrinda fanns att hyra)  och det var välplanerat utan långa köer trots mycket folk. Vår försiktige son testade på det mesta och en favorit blev elbilarna! Mysigt också att få hälsa på hos de små bondgårdsdjuren.

Det finns goda möjligheter att ta med egen matsäck. Vi valde att köpa lunch där, maten var bra och det finns husmanskost om man så vill.

Vi känner att Barnens gård främst passar för de lite yngre barnen men upp till tioårsåldern kan säkert funka tack vare ett bra poolområde! Både sonen och vi vuxna kommer gärna tillbaka nästa år, den saken är klar!

 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Gratis Fun Slush till barnen!
Spela två spel laserdome, betala för ett
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Tropikariet
Skåne
Branäs
Värmland
Knuthenborg Safaripark
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se