Ett besök på Junibacken
Annons
Reseberättelse:

Ett besök på Junibacken

(Sverige, Stockholm, Junibacken )

Pippiteatern

En måndag i början av augusti besökte vi Junibacken. Vi var två vuxna samt ett barn på fyra år. Vi kom med tåget från Göteborg för att uppleva Stockholm och vårt första stopp blev Junibacken. 

När vi kom dit tyckte vi att det var svårt att veta hur vi skulle börja besöket, vi tyckte att upplägget var lite oklart. Vi fick en slottid till sagotåget som var två timmar efter att vi kom dit. Vår spontana reaktion var då att vi inte visste hur vi skulle kunna fördriva så lång tid där inne men när vi väl var igång så gick det bra. Fyraåringen tyckte att lekrummet var roligast men när vi väl var på plats så gillade han även både sångstunden och pippitetatern. Det var mycket folk och vi tror att det var tur att vi ens fick plats på teatern. Sagotåget var toppen och en rolig upplevelse även för oss vuxna.

Nästa gång vi besöker Junibacken gör vi det gärna under lågsäsong och vi ser även till att läsa Astrid Lindgrens sagor för vårt barn innan så att han kan uppskatta besöket lika mycket som oss vuxna. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se