En dag på Universeum i Göteborg
Annons
Reseberättelse:

En dag på Universeum i Göteborg

(Sverige, Göteborg, Universeum)

Vi som familj tycker om djur, natur, kultur och att upptäcka och att lära oss nya saker och vi hamnade på ett fantastiskt ställe UNIVERSEUM!!!

Att få gå runt i den tropiska skogen med fjärilar, fåglar, apor, växter och miljön var helt otroligt!! Fjärilarna flög över huvudet och även fåglarna och vi fick vara med och mata de söta aporna.  Jag har varit i Brasilien och Sydamerika och deras regnskog och barnen har sett bilder på fjärilarna och mycket annat så det var så kul att få uppleva det och som att vara i en del av den naturen tillsammans med dem.

Vi fascinerades alla av de vackra, konstiga och annorlunda fiskarna i de stora oceanen vattentankarna.  Hajar, clownfiskar, sjöhästar, pirayor, rockor och små krokodiler och massa andra fiskar och vattendjur.

Reptilliariet var en spännande del som barnen uppskattade mycket mer än mig! ;)

Det var också mycket intressant att få gå igenom en del av Sveriges fauna, följa vattnets väg och se levande fiskar ifrån olika delar i landet. Min man som är fiskeintresserad och vår dotter tyckte att det var jätteintressant att se under ytan i våra egna vatten.

Rymden tyckte speciellt vår son om att prova rymddräkt och gå på rymdtoaletten och sitta ner och se nedräkningen och uppskjutningen var såå spännande.

Att med ett barns nyfikenhet och upptäckarlust få dela en dag på detta fantastiska ställe var så roligt och familjen var riktigt nöjda med dagen. Vi kommer att minnas den här dagen med glädje och barnen pratar redan om att åka tillbaka!! :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se