Bollspelsgolf
Annons
Reseberättelse:

Bollspelsgolf

(Sverige, Karlskrona, Bollspelsgolf)

Bollspelsgolf ligger strax utanför Karlskrona precis intill Barnens gård och man betalar och får instruktioner vid entrén till Barnens gård. Helt ärligt kanske vi inte hade valt att besöka denna aktivitet om vi inte hade vunnit biljetter - vi bor i närheten och har åkt förbi flera gånger och inte känt oss så lockade. Miljön är liksom lite ruffig och ger ett något ovårdat intryck.

Nåväl, efter nästan en heldag med lek och bad på Barnens gård skulle vi nu prova på Bollspelsgolf. Vi var två vuxna och med oss hade vi två 9- åringar. Det var väldigt varmt och barnen var nog lite trötta för de ledsnade ganska snabbt. I ärlighetens namn ska sägas att de inte är några bollfantaster heller. Vi vuxna däremot provade på flera banor och tyckte att det var riktigt skoj.

Svårighetsgraden var väldigt varierande och det kan ha varit att vissa banor nästan kändes omöjliga som fick barnen att ledsna så snabbt.Vi tror dock att ett gäng med tonårsbarn eller vuxna kan ha riktigt kul här! Afterwork? Kompisaktivitet? Något för idrottsföreingen kanske? Man kanske inte vara för många i varje grupp då det kan bli långa väntetider.

Just den här dagen gjorde värmen och de trötta barnen att vi inte fullföljde hela besöket. Så här i efterhand kanske vi får erkänna att omständigheterna gjorde att vi inte gav aktiviteten riktigt den chans den förtjänar. En svalare dag och med ett annat sällskap hade den nog fått ett högre betyg. Vi tycker att det passar bäst för stora barn - 12 år och uppåt, och vuxna. Priset är högt i dagsläget vilket nog avskräcker många. Lägre pris eller låt aktiviteten ingå i Barnens gårds inträde så tror jag att besöksantalet kan öka.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se