Experimentarium
Annons
Reseberättelse:

Experimentarium

(Danmark, Hellerup, Experimentarium)

Vi åkte hela familjen till Experimentarium näst sista helgen i augusti då vi hade fått fribiljetter av Barnsemester.se. Två barn på 11 och snart 8 år och mamman och pappan.

Det är ombyggt och 3 våningar (2 inne och 1 på taket). På entreeplan finns reception, souvenirbutik och en avdelning för dom mindre barnen. På första plan fanns mycket att göra, teman som i Hamnen, Kroppen och Stranden. Vi såg en show om fysik. Man kunde krypa i en tunnel där man skulle ta sig fram genom att använda sina sinnen, där tyckte 11 åringen om att vara.

Man kunde utföra olika aktiviteter som man registrerade. Där fanns även en interaktiv Bio.

På plan 2 fanns det bland annat bubblor. Detta uppskattades väldigt mycket.

På taket fanns så man kunde bygga med mjukklossar och en lyftkran. En kub där man kunde gå in och skapa musik, solstolar som föräldrar kunde vila i ;)

Det fanns fina stora ytor där man kunde äta. Det fanns möjlighet att köpa mat men vi hade med egen. Rena fina toaletter. 

Experimentarium var väldigt uppskattat av både sönerna och oss föräldrar, aningen större än när vi var där som små :)

Man smäller lätt en hel dag här.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se