Legoland
Annons
Reseberättelse:

Legoland

(Danmark , Legoland )

I somras var jag och familjen som består av mig, barnens pappa barnen på 9 år och 5 år testfamilj på Legoland. Vi bor i Västmanland så med bilresa och färga tog det en resdag att komma till Danmark. Vi hyrde ett hus ca 5 mil från Legoland.

Vi var på Legoland en kvart innan öppning de hade börjat släppt in gäster i parken då. Vi började med karuseller där vi hade läst det brukar vara långa köer. Sen laddade vi ner en app där vi hade koll på olika åk attraktioner hur långa köer det var på så vid sparade vi mycket tid.

Sonen på 5 år klarade längdgränsen på 120 cm så hela familjen kunde åka allt tillsammans. Vi var där en av varmaste dagarna i somras gick rätt bra ändå tak till många karuseller så vi kom i lite skugga.

Vi testade alla åkattraktioner utom att ta bilkörkort pga sonen var för liten och vi tyckte 100-120kr var dyrt för ett plastkort med nyckelband och åka lite bil fanns så mycket annat roligt att göra som ingår i entréavgiften.

Sen nya Flying eagle var det långa köer på hela tiden så den hoppade vi över. Hela familjens favorit var Polarxploer den åkte vi flera gånger.

Fantastiska legobyggen vid karuseller och stort område men miniatyrbyggen av olika byggnader som var väldigt imponerande som vi tittade på länge.

Parken passar bäst för barnfamiljer med barn i ålder 4-12 år men även äldre och yngre barn och vuxna kan ha stor glädje av parken. Stort plus fanns mycket toaletter i parken. Vi hade med mat pga allergiska barn, fanns platser att äta den på.

Vi var i parken till kl 20.00 blev en lång dag men rolig för hela familjen, tiden gick fort. Känns som vi hann med allt på en dag, men kan behövas två dagar. Rekommenderar varmt ett besök!

Av Ulrika N

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se