Camp Adventure vilket äventyr!
Annons
Reseberättelse:

Camp Adventure vilket äventyr!

(Danmark, Haslev, Camp Adventure)

7  Oktober 2017 tidigt morgonen den styrde vi  bilen mot Camp Adventure i Halev ,Danmark. Vi hade fått i uppdrag att vara testfamilj. Resan gick över Öresundsbron och de 20 milen vi hade till målet gick ganska snabbt.

Väl framme fick vi utrustning tilldelad ( hjälm och säkerhetssele)och guiden gick igenom hur banorna var uppbyggda, hur utrustningen fungerade och säkerhetstänk. Vi som var där var jag, mamma till en då 8 årig pojke, hans kompis då 7 år och kompisens pappa.

Killarna var supertaggade och klättrade vågligt upp på de olika banorna. Det fanns även lite inomhus där man kunde klättra på klättervägg. Klä er i oömma kläder, bra skor och ha med vantar/handskar. Ombyteskläder kan också vara bra att ha.

Medhavd mat kan ätas i ett stort rum och vill man grilla kan man det. Lättare fika kan köpas på plats till ett vettigt pris. Jag hade tagit med matsäck. Detta är ett utflyktsmål för alla men barnen bör nog vara i pojkarnas ålder tycker jag.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se