Utflykt till Nordens Ark
Annons
Reseberättelse:

Utflykt till Nordens Ark

(Sverige, Hunnebostrand, Nordens Ark)

En dag i slutet av sommaren gick färden mot Hunnebostrand och Nordens Ark i underbara Bohuslän. Med uppspelta barn tågade vi in i parken och fick där uppleva en underbar park som hade en del att erbjuda. Parken är trevligt uppbyggd med små aktiviteter utmed promenaden runt parken, t ex kunde man testa om man är lika stark som en tiger och detta genom att dra i en lina. Lite kul för barnen att se att pappa var starkare än en tiger. Det var flera liknande tester utmed parken och allt var kopplat till djurens egenskaper. 

Beroende på ålder på barnen hade de olika favoriter i parken. De äldre barnen fascinerades mest av de vilda djuren och även matningen som vi fick uppleva. De yngre barnen gillade de små aktiviteterna runtom i parken och något barn föredrog att titta på ormar, grodor och sköldpaddor. 

Det finns något för alla i parken, oavsett om du är 7 år, 14 år eller 45 år. Åldern på de medföljande barnen låg på 7 år, 9 år, 12 år, 14 år och 16 år. Detta är ett resmål vi kommer besöka igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se