Utmanande aktivitet både för hjärnan och kroppen ;)
Annons
Reseberättelse:

Utmanande aktivitet både för hjärnan och kroppen ;)

(Sverige, Halmstad, Prison Island)

Poker cell

Vi hade turen att vinna en timmes aktivitet på Aktivitetscenter i Halmstad. Vi valde att prova Prison Island. På plats så berättade personalen hur det fungerade med celler, lampan i taket (den skulle lysa grön, var den röd hade man misslyckats). Vi fick en tagg som öppnade cellerna och sedan var det bara att köra på. Många celler var mycket utmanande, både för kropp och hjärna. Dem innehöll både klättring, hitta knappar, ej röra golv och lite kunskap i kortspel. Misslyckades man i en cell var det bara att gå ut. Ville man köra cellen igen så fick man vänta ca minut innan man kom in igen. Man behöver vara 3-4 i varje cell för att klara utmaningen. Utanför varje cell fanns det små ledtrådar om cellen och lite hur den var fysisk/teknisk. Rekonomderar att om man ska dit med barn bör barnen vara 12+. En timme gick väldigt fort, behöver boka 2 h för att hinna in i dem flesta celler.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se