Annons
Reseberättelse:

Får man använda GPS.en ?! - Roliga labyrinter för hela familjen

(Danmark, Kalvehave, Kalvehave labyrintpark)

Tävling - vem får först ihop bilden

När vi närmar oss där labyrintparken ska vara undrar vi verkligen om detta är något att ha över huvudtaget, ser inte mycket ut. Är det en park i hemmaträdgården…

MEN så fel vi hade när vi kom in i labyrintparken!

Det fanns så mycket mer än själva huvudlabyrinten att utforska. Både spel, pussel, tankeövningar och tävlingar. Alla för hela familjen.

Ett perfekt ställe att åka till för att spendera en dag på när man inte vill sola och bada.  Parken bjöd på rejäla utmaningar både för hjärnan och benen. Många skratt blev det.

För att inte jäkta igenom alla utmaningar så lägg därför en heldag med medhavd matsäck.

Stora labyrinten var riktigt klurig. Där skulle man leta efter bokstäver och hittade man alla fick man ett diplom. Puuh.

Rymdlabyrint med kluriga frågor om rymden för att kunna ta sig fram och komma i mål. Bildlabyrint där man följde pilar med olika informationsskyltar. Olika brädspel, som flytta bilar i trafikkaos, schack. Ja, väldigt många olika utmaningar att genomföra.

Parken bjöd på mycket skratt J

Stället hade en liten servering, dock väldigt knapert utbud men det fanns flera picknickplatser, både inne och ute.

Väl värt ett besök när ni är i Danmark!Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se