Testfamiljsuppdrag: Fyrishov
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag: Fyrishov

(Sverige, Uppsala, Äventyrsbadet Fyrishov)

Hinderbanan, största favoriten!

Fight mellan mormor och barnbarn

Lycklig 7:åring!

Vi vågade inte de högsta trampolinerna, men den här var kul!

Mormor, dotter och barnbarn åkte en eftermiddag i augusti för att prova Fyrishov. Vi hade varit inne på hemsidan innan och var fulla av förväntan. Det första vi möttes av var två väldigt trevliga tjejer i kassan. Vi berättade att vi aldrig varit där tidigare och fick då en utförlig besrivning hur allt fungerade. Vi började med att besöka restaurangen. Barnbarnet åt pannkaka och glass och blev överlycklig över mängden glass. Bra priser var det också. Vi blev också positivt överraskade över de fräscha omklädningsrummen och duscharna. Barnbarnet tyckte det var såå roligt med maskinen som centrifugerade badkläderna. Vi hade sett genom fönstren att det fanns uppblåsta stora rutschkanor ute på gräsmattan och tänkte börja där, men tyvärr låg de utan luft när vi kom ut! Det var flera timmar kvar till anläggningen skulle stänga så vi förstod inte varför...

Då började vi istället vid vattenrutschkanorna. Jätteroligt att välja tema på åkturen och försöka få poäng genom att nudda lamporna på väggarna. Det blev många åk där. Det var en perfekt nivå för 7:årngen.

Sedan provade vi olika flytleksaker i den stora bassängen i äventyrsbadet. Perfekt vattendjup för vår 7:åring. Hon nådde botten hela tiden. Tyvärr var några av dem väldigt "äckliga", slemmiga och missfärgade i grönt! Hoppas att det inte var mögel. Vi var noga med att undvika just dessa leksaker sedan. Kanalen med strömmande vatten gillade vi mycket. Jätteroligt att bara få flyta med, runt runt.

Men mest tid tillbringade vi på hinderbanan. Vi hade så roligt barnbarnet och jag. Vi startade samtidigt och tävlade mot varandra. Det blev många skratt när vi halkade i. Säkert 15 gånger gjorde vi hinderbanan. Barnbarnet ville inte göra något annat efter den, men vi testade grottan och de andra sakerna också, och satt även i den stora fina bastun en lång stund.

Besöket på Fyrishov blev väldigt lyckat. Denna anläggning har något för alla åldrar även om vi inte provade det som passade de yngsta. Hit åker vi gärna igen och helst då även aktiviteterna utomhus är igång!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se