Testfamiljsuppdrag Fyrishov
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag Fyrishov

(Sverige, Uppsala, Fyrishov äventyrsbad)

Ön mitt i äventyrsbadet har en liten rutschkana som passa de mindre barnen.

Delen av äventyrsbadet där man ser serveringen i bakgrunden.

Här kan man klättra, åka med i strömmen eller åka vattenrutschbanor.

Vi var två vuxna och fyra barn som besökte Fyrishov för ett testfamiljsuppdrag. Barnen är 8, 9, 11 och 12.

Några av oss hade varit där förut men inte sen badet renoverades för något år sen. Det roligaste av det som var nytt var de två stora vattenrutschbanorna (det finns även mindre) som efter renoveringen utrustats med blinkande ljus i olika färger och musik.

Man kunde välja själv vilket tema man ville ha under sin åktur. Vi tävlade mot varandra och det tyckte vi alla var roligt! Barnen och pappan tävlade på hinderbanan också medan mamman passade på att simma lite längder i den stora bassängen.

Det hade behövts en badvakt vid hinderbanan eftersom det var rätt rörigt där med vissa barn som förstörde för andra. Annars fanns det gott om badvakter.

9-åringen var den enda som vågade hoppa från någon av de högre avsatserna i hopptornet. Alla uppskattade de varma bubbelpoolerna och alla hittade något gott att äta till lunch, även veganen.

Omklädningsrummen och duscharna är jättefina och rymliga efter renoveringen.

Vi kommer att fortsätta åka dit varje sommar och hoppas att utomhusaktiviteterna är igång då igen. Rekommenderas för alla åldrar!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se