Golf and Fun park
Annons
Reseberättelse:

Golf and Fun park

(Danmark, Väggerlöse, Golf & Fun Park)

Segway

Fotbollsbiljard

Baseball cage

Golf and Fun Park

Ytterligare ett guldkorn bland allt man kan göra med sin familj, här finns det aktiviteter som troligen passar alla på något sätt.

Vi har testat minigolf (äventyrsgolf), Segway, baseboll-simulatorn, fotbollsbiljard samt frisbee-golf.

Kanongod glass har de med!

Det var en otroligt varm och fin dag, perfekt på många sätt men kanske lite väl varm då man drogs till de mer skuggiga platserna.

Bra skick på attraktionerna, det finns som sagt någonting för alla att göra eller heja på övriga om man har något fysiskt hinder. Det är lätt att  hitta hit och det är i princip bara att lösa biljetter för de olika aktivitererna och sen låta tävlingsinstinkten ta över!

Det som vi mest uppskattade var nog äventyrsgolfen och Segway, riktigt roligt både och!

Mindre bra var kanske baseboll-simulatorn som var på sätt och vis lite läskig då man inte ville ha bollen på sig när den kommer i 105km/h, inte heller i den något mindre hastigheten 75km/h! Men kul samtidigt...

Matväges, antingen kan man köpa goda mackor i kiosken eller så kunde man köpa "grilla din egen burgare" eller "grilla din egen korv" då de hade grillar i anslutning till kiosken. Glassen smet ner snabbt i värmen den med!

Kan varmt rekommendera Golf and Fun Park i Väggerlöse, man kanske inte är där en hel dag utan se det mer som en halvdagsutflykt. Finns ytterligare en attraktion bara ett par km därifrån...

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se