Full fart med GoKart
Annons
Reseberättelse:

Full fart med GoKart

(Danmark, Væggerløse , Marielyst Gokart & Paintball Center)

GoKartbana

Reception & fik

Gokart med fart helt underbart

Vi fick möjligheten att vara testfamilj på Marielyst Gokart & Paintball Center där vi fick prova på GoKart-körning.

Det var lätt att hitta dit denna fina soliga dag. Väl skyltat och bra parkering utanför. Vi blev väl mottagna i recepetionen där det fanns plats utanför att sitta och fika.  Det gick att köpa kaffe, dricka, glass och slush.

De hade väldigt noggrann genomgång på tyska och danska och noga med att även de mindre förstod allt så vi översatte för barnen. Alla fick en fin röd förarhuva av tyg för att ha under hjälmen av hygieniska skäl, denna fick man ta med hem efteråt. Efter säkerhetsgenomgången var det utprovning av hjälmar och du blev anvisad en passande gokart.

Om du var i åldern 7-13 år var du tvungen att köra med vuxen på barnbana där det fanns 9 gokarts. Den banan var 200 meter lång och personal stod hela tiden och tittade så att allt fungerade bra.

Det kändes tryggt för det var avskärmat med däck och staket för åskådare och de flaggade för sista varvet så man skulle veta när det var dags att avsluta.

Vuxenbanan var 400 meter lång och där var minimiålder 14 år.  Topphastighet låg här på hela 60 km/h för de tio bilar som kunde köra samtidigt och här fanns riktigt skarpa kurvor och elektrisk tidtagning-

Man fick köra totalt i 15 minuter och det gav mersmak för oss alla så det kändes lite snopet när det roliga tog slut så fort! Man kan ju såklart köpa till fler körningar!

På området fanns även paintball och waterball och för de allra minsta under sju år fanns Minicarts/EL- bilar.

Vi var alla nöjda både med väder och fart och fläkt såväl vuxna som tioåringen och tonåringen! Härligt!

Hit åker vi gärna igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se