Dagstur på blå planet
Annons
Reseberättelse:

Dagstur på blå planet

(Danmark, Köpenhamn, Blå Planet)

Blå planet ligger bara ett par minuter från att man kör av bron. Det finns även möjlighet att åka tåg och då han man ca 10min gång. 

Väljer man att köra så har de betalparkering precis utanför blå planet ( lite dyr är den).

 

När man kommer in på blå planet möts man av alla olika magiska färger. De har verkligen lyckats att få fram känslan av det underbara livet under ytan.

 

Väl inne på blå planet finns där en mängd olika akvarium med olika fiskar/djur från världens alla hörn.  Här går man bara och njuter. Där finns även möjlighet att få klappa lite olika fiskar, sjöstjärnor om man vill.

Vid specifika tillfälle håller de somjobbar där info om vilka djur som finns i de olika akvariumen. Man bör planera in vid matning av hajar i deras stora akvarium. Dock är det bara på danska och engelska så yngre barn har svårt att förstå.

 

När man är klar där inne så har de en lakplats på utedelen och även möjlighet att fiska/utforska i deras lilla damm. Här finns även möjlighet att fika på egen fika.

 

Mycket trevlig utflykt som tar 3-4 timmar att gå igenom.

+ Många olika djur

+Vacker

+Lätt tillgängligt

 

-Dyrt (både parkering och äta där är dyrt)

- inga jättebra lunchalternativ till barn

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se