Rekommenderas ej för barn äldre än 7 år
Annons
Reseberättelse:

Rekommenderas ej för barn äldre än 7 år

(Sverige , Stockholm, Sollentuna, Laserfortet Häggvik)

2 vuxna och 2 barn, pojkar 9 år och 12 år gamla, var testfamilj för Laserfortet i Häggvik Sollentuna.    Det var enkelt att hitta dit och det fanns gott om parkeringsplatser (p-skiva 1 timme). På hemsidan fanns det en beskrivning vart ingången var men när vi kom fram så hittade vi själva ytterdörren men det stod ingenstans vilket våningsplan det var. Så det var bara att ta fram mobilen och leta fram det. Lite dåligt tyckte vi.   Vi togs emot av en jättetrevlig kille som berättade att vi skulle börja med att spela Hero Forse 2 x 13 min och sedan åka Go-Karts. Vi skulle spela mot en annan familj, mamma och två barn.  Han hade en genomgång om hur spelet gick till. Man har på sig en väst med en mantel eftersom man är en superhjälpte och skjuter från en handske. Barnen tyckte att detta skulle blir kul. Vi har spelat laserdome många gånger och detta verkar som en variant på just Laserdome.   Så kom första besvikelsen. Som vuxen kunde man inte få på sig västen vilket betyder att den enda träff-ytan är själva handsken. Lite dåligt eftersom man marknadsför detta som en familjeaktivitetet.   Spelet började sen. Banan är uppbyggd som en stad och man kunde gå in och ut ur byggnader. Det var kul att byta superhjätte på handsken eftersom man fick då olika typ av skott. Men tyvärr så försvann liv väldigt snabbt. Ena sonens handske förlorade liv hela tiden trots att han inte ens hade blivit träffad och han tröttnade efter ett tag.  Vi skulle hellre rekommendera Laserdome om man vill ha denna typ av aktivitete, som även är billigare.   Sedan kom turen att åka Go-Karts. På spelplanet där vi spelade Hero Force fanns flera elbilar men vi förstog inte att detta var just dem Go-karts som vi skulle åka. För oss är Go-karts just Go-karts, snabba bilar som kör i en racerbana, inte elbilar som kör supersakta. Lite vilseledande marknadsföring när man läser om detta. Dessa bilar passar för små barn, kanske max 7 år. Det finns lekland tex Kaatach i Tyresö som också har denna typ av elbilar och där du får åka hur mycket du vill bara du har betalt inträde. Så med andra ord avsevärt billigare.  Rekommenderas inte.   Våra killar tycke att detta var så tråkigt och dem var så besvikna efteråt. Hade vi åkt dit och betalat fullt pris så hade vår besvikelse varit ännu större. Min äldsta kille hade lovat mig att hjälpa till att skriva recensionen, men hans ville inte nu. Han ville bara att jag skulle skriva att han aldrig mer vill åka dit och att vi har slösat bort 2 timmar på något trist. 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se