Nordsøen Oceanarium är bestämt värd ett besök
Annons
Reseberättelse:

Nordsøen Oceanarium är bestämt värd ett besök

(Danmark, Hirtshals, Nordsøen Oceanarium)

Vi besökte Nordsöen Oceanarium en blåsig sommardag i juli, vilket var en väldig härlig utflykt.

Här hittade vi 1000 talls fina fiskar i olika store akvarium

Speciellt fascinerande var det stora oceanarium med 4,5 milj. Liter vatten och mer än 6000 fiskar, inkluderande 2 stora klumpfiskar. Detta panorama view kan man titta på i evigheter. Vi så även en dykare som matade fiskarna samtidigt som han berättade fakta om de olika arter.

Vår son på tio år var också jätte interesserad av klappbassänget där man kan röra krabbor, sjöstjärnor och plattfisk.

Utomhus finns det gott om plats till lek, äta glass och inte minst var det roligt att fånga krabbor med bambupinnar med musslor. Här finns också ett stort bassäng med sälar men bäst av allt är den fantastiska sältunnel,  var sälarna simmar helt nära publiket båda över och bredvid tunnelen.    

Oceanariet är lämplig för vuxna och barn i alla åldra.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se