Nervkittlande,spännande äventyr på GO Adventures äventyrsbana i Fjällnora
Annons
Reseberättelse:

Nervkittlande,spännande äventyr på GO Adventures äventyrsbana i Fjällnora

(Sverige, Fjällnora,Uppsala, GO Adventure äventyrsbana/höghöjdsbana testfamilj)

Vår familj består av fyra personer varav två barn 11&13år och valde att testa GO Adventure äventyrsbana i Fjällnora utanför Uppsala. Två personer i familjen var lite extra nervösa inför detta uppdrag med höga höjder.

Vi fick ett varmt välkomnande av vår guide Jonna som på ett tydligt och tryggt sätt visade hur vi skulle hantera utrustningen och vi började med en provbana på marken för att gå igenom säkerhetsanordningarna innan det var dax att ta sig upp till banorna.

Sen var det dax för att klättra upp till den lägst belägna banan som alla i familjen gick. Det finns också en bana  högre upp som är ännu mer utmanande. Alla i familjen tog sig igenom banan med de olika hindren och fick en bra coachning av guiden.

+ bra upplägg med två olika banor med olika svårighetsgrad,bra tydliga instruktioner även för de höjdrädda

+ Fin lantlig skogsmiljö med bad, naturlekplats för yngre barn och djur i närheten

+ Flexibla att vi fick komma på en onsdag fast de egentligen har öppet för privatpersoner på helger. Upplevde att GO Adventure ofta är flexibla utifrån önskemål om tider att gå banan.

- Några av oss fick lite ont i händerna efter att ha hållit i rep och vajrar. Skulle vara bra om det fanns handskar att låna i olika storlekar både vuxen och barnstorlekar.

- Yngsta barnet 11år hade det lite tufft ibland att nå vajrar och rep och fick sträcka sig extra mycket(Står att man ska vara 12år på hemsidan). Därför skulle det vara bra om det byggdes en bana som var på lite lägre höjd och något lättare i svårighetsgrad så att också fler barn i yngre åldrar kan gå en bana.

Barnen tyckte att sista hindret en zipline var roligast!

Kan varmt rekommendera GO Adventures äventyrsbana/höghöjdsbana. Detta äventyr kommer vi minnas länge!

Positivt också med en härlig skogsmiljöer och att det går att kombinera med bad, titta på djur, hyra trampbåt,roddbåt,kanot i Fjällnora. 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se