Klurigare än man kunnat tro
Annons
Reseberättelse:

Klurigare än man kunnat tro

(Sverige, Sävsjö, Boda Borg Sävsjö )

Boda Borg i Sävsjö

Undrar vad man ska göra här!?

Detta var vår första gång på ett Boda Borg. Sen tidigare var vi mer bekanta med Prison Island. Koncepten är ganska lika, men på Boda Borg ingår flera rum i en Quest. För att klara en Quest måste man klara alla rummen i ett svep. På Prison Island öppnar man rummen med en bricka som loggar antal försök i rummet och resultat digitalt. På Boda Borg är rummen olåsta och man får en stämpel på ett papper när man klarat Questen.

 

Vi upplevde att Boda Borg var mycket svårare än Prison Island, som har större variation på rummens svårighetsgrader och typ av uppgift. Inte ens de fysiska rummen på Boda Borg var särskilt fysiska. Däremot var alla rummen väldigt kluriga. På mer än tre timmar klarade vi bara två Questar.

 

Trots att det var lite svårt hade vi jättekul. Personalen var jättetrevlig och tog väl hand om oss både vid bokning och när vi kom dit. Vi kom i husbil och det fanns bra plats på parkeringen för den. Anläggningen var något sliten, men när vi var där var alla rummen i funktion vad vi kunde se.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se