Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Dalenium science center

(Sverige , Falköping, Dalenium science center)

Vi fick möjlighet att vara testfamilj på Dalenium science center och åkte dit med två 5-åringar som aldrig tidigare varit där. Besöket var verkligen en hit och de provade allt möjligt och undersökte stället i flera timmar.

Dalenium är inte särskilt stort men man ska inte låta sig luras av storleken för det finns massor att göra. Det de båda barnen tyckte var absolut roligast var laserbanan, ett spel där man hoppar med kroppen för att få poäng och att programmera robot. Det var även kul att få prova på att köra riktiga maskiner i simulatorerna som fanns nu på sommaren.

Det enda negativa var att vi besökte stället en regnig sommardag och det var mycket folk vilket gjorde att det blev en del väntetid. Det var dock mycket personal på plats som hjälpte till och det upplevdes som mycket positivt och det var god service.

Alla från 1-90 år kan hitta något att roa sig med här men det är optimalt för åldrarna 5-12.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se