Clip.n.climb
Annons
Reseberättelse:

Clip.n.climb

(Sverige, Löddeköpinge , Clip n climb)

Vi var den lyckliga familj som blev utvalda som testfamilj till clip.n.climb i Löddeköpinge. Vår familj består av två vuxna och två barn på 9år och 11år.

Löddeköpinge ligger mellan Landskrona och Lund i anslutning till ett stort shoppingcenter, så det är lätt att ta sig dit och där finns gott om gratis parkeringsplatser.

Clip.n.climb är ett lekcenter med olika klätterväggar. När vi kom dit blev vi väl mottagna av personalen och vi samlades för att först få en genomgång och få på sig en sele. Efter tydliga instruktioner så var det bara att börja klättra.

Där var cirka 15st väggar att bestiga och ingen var den andra lik. Svårighetsgraden varierade också mellan väggarna. Där fanns t.ex. väggar som man klättrade på varsin sida så att man kunde tävla upp till toppen. Isbergsvägg där man fick använda ispinnar för att kunna klättra m.m.

Personalen hjälpte alltid till att få på och av selen, sen kunde man klättra själv och när man var uppe eller inte vågade mer så var det bara att kasta sig ut och bli fångad av linan. Där fanns även en rutschkana och ett hopp från torn som man kunde köpa till extra.

Våra barn provade rutschkanan som kallades " vertical drop slide". Barnen blev upphissade hängandes i armarna. Sedan fick man antingen åka ända upp eller släppa när man inte vågade bli hissad längre, för att sen få åka ner på den vertikala rutschkanan. En stor favorit hos barnen.

Efter ca en timmes klättrande var vi helt slut och väldigt nöjda. Vi rekommenderar alla att åka dit eftersom vi tycker att det passar alla åldrar från 4-104 år. Man kan klättra efter sin egen förmåga och där fanns både lätta och lite mer utmanande väggar. Det vi tyckte var roligast var att väggarna var så varierande och utmanade och att man kunde tävla både mot sig själv och mot andra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se