Annons
Reseberättelse:

Kul och fysiskt familjeäventyr

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

Vi fick som testfamilj möjlighet att prova på Treewalker i Löddeköpinge, Skåne. Vi var två vuxna och två barn (10 år & 14 år). Ett välordnat ställe med fräscha selar och hjälmar. Besöket inleddes med att sätta på oss selarna och en säkerhetsgenomgång med en lugn och trygg instruktör. Han följde med oss ut och visade oss på den gula testbanan. Sen var det bara att köra igång.

14-åringen rusar genast vidare till svårare banor medan vi andra testar vidare på gula (enklare) banor. Enligt reglerna måste 10-åringen vara med en vuxen. Jag trodde först att det betydde att jag som vuxen måste gå med i banan men så är det inte. Det räcker att ha uppsikt från marken så att barnet klickar fast sin säkerhetsutrustning som hon ska. Vi som vuxna kände att man behöver ha en hyfsad grundfysik för att riktigt kunna tillgodogöra sig banorna och klara av dem. Men vi vuxna höll oss till de gula och var nöjda med det.

Det som var roligast enligt 14-åringen var att det var sån variation i svårighetsgrad. 10-åringen gillade att man utmanade sig själv.

Ha gärna mjuka långbyxor så inte selarna skär in i låren. Vi hade även förberett oss med att smörja in oss med myggmedel och det behövdes.

Lite enklare fika finns att köpa, liksom glass.

Tre timmar är fullt tillräckligt. Man orkar helt enkelt inte mer.

Barnen vill gärna göra det igen och då tar vi med deras kompisar!


Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se