Annons
Reseberättelse:

Treewalker - en rolig familjeaktivitet!

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

Högt upp...

Zipline

Håll tungan rätt i mun...

Vi bestämde oss för att hitta på något extra på vägen hem från vår campingsemester och hamnade då i Löddeköpinge (Skåne) där vi testade på Treewalker. Vi var 2 vuxna och 2 ungdomar (14 & 15 år). Det kan ju tilläggas att min man är höjdrädd och fick denna upplevelse som en liten överraskning (han fick först veta det i samband med att vi parkerade vid parken..).

Vi blev positivt mottagna och fick en grundlig genomgång om aktiviteten och säkerheten. Det kändes väldigt tryggt!

Första banan var en testbana och genomgång med en guide. Det kändes också väldigt bra och välplanerat.

Vi trodde väl inte från början att det skulle vara så fysiskt ansträngande som det var och var nöjda med att vi inte hade så mycket kläder på oss. Skönt med extra tunna handskar dock, för att man fick allt hålla i sig kraftigt i repen :-).

Vi såg mindre barn i bl.a åldern 8-10 år, men tyckte nog att de var i minsta laget, samt att ett barn blev väldigt, väldigt rädd på en av de högre banorna. Det var väl det enda som jag reflekterade över - att har du väl klättrat upp till starten, så var du tvungen att fullfölja banan. Det fanns ingen ångerrätt här...Detta barn fick snällt fortsätta hela banan innan han fick mark under fötterna igen...T.o.m jag hade nog kunnat tänka mig att hiva mig ner efter hälften av banan då det blev mer och mer avancerat ;-).

Detta är en aktivitet för barn över 12 år tycker jag. Men roligt var det!

Tyvärr hoppade vi sista (röda) banan då den var liiiite för hög för oss. Men kanske nästa gång? Vem vet :-).

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se