Annons
Reseberättelse:

Treewalking testfamilj

(Sverige, Löddeköpinge , Treewalker)

Vi som testfamilj åkte till treewalking i Löddeköpinge. Vi fick en trevlig dag med många skratt och många stunder med spaghetti ben.

Det var lätt att hitta hit och detta är en aktivitet som passar både gammal som ung. T.om mig som är som en elefant i en porslinsaffär ?.

Man får tre timmars klättring för pengarna.vilket vi tycker är prisvärt

I min familj som består av barn i åldrarna 7,14 och 16 år hade ALLA lika kul.

Väldigt trevlig personal som peppade en när man stötte på hinder.

Dom hade tydlig genomgång innan alla fick ge sig ut och klättta. Väl ute fanns det 9 st olika banor i olika svårighetsgrader att välja på. Så alla kunde hitta sin utmaning.

man kunde grilla på platsen och om man inte hade mat med sig kunde man köpa korvpaket på plats. Dom sålde även dricka och glass.

där är bord som man kan sitta vid med sin medhavda matsäck.

det finns även tillgång till toaletter.

SÅ ROLIGT ATT VI KOMMER ÅKA DIT IGEN

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se