Testfamilj 2019 Vasamuseet
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2019 Vasamuseet

(Sverige, Stockholm, Vasamuseet)

besättningen

modell av livet ombord

rummet med kvinnorna ombord

Vår familj består av pappa, mamma, en 14-åring och en 8-åring. En stark rekommendation är att besök museet tidigt om ni inte vill stå i kö! Vi gv faktiskt upp först dagen då kön var enorm och vädret kanonhett (vi kom då dit kl 13). Andra dagen åkte vi dit till kl 10 och det var knappt någon kö.

Miljön, ljuset och historien gör Vasamuseet till ett rekommenderat resmål. Vi utforskade, provade på olika moment och lärde oss massor. Barnen tyckte det var extra roligt med bion och att få själva prova på olika saker. Vi vuxna uppskattade (och var imponerade över) all information om besättningen som fanns. Ett rum vi all uppskattade var rummen sim var dedikerat till kvinnorna ombord på skeppet. Någon man sällan har hört något om tidigare - mycket intressant!!! 

Ta tid att besöka butiken. Bra priser och mycket fint att handla. Vi kom hem med armband, tjärljus och plånbok.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se