Bollspelsgolf
Annons
Reseberättelse:

Bollspelsgolf

(Sverige, Lyckeby, Bollspelsgolf)

Solen sken från klarblå himmel och termometern visade upp emot 30-strecket. Vi hade inte mycket att välja på då vi bara var i Lyckeby över dagen så vi styrde stegen mot Bollspelsgolfen. ”Vi” består av mamma, pappa och två grabbar på 9 resp. 12.

Den yngre som har ett rejält bollsinne och den äldre som hellre tittar på en skärm.

Bollspelsgolfen passade båda, åldersmässigt och ”kunskapsmässigt”.

Svårighetsgraden var bra och reglerna enkla att förstå.

Det fanns dock lite annat att önska. Flera av banorna behöver en rejäl uppfräschning för att fungera optimalt. Den sista utslagsbanan, nr 13, var helt ur funktion. Den behövdes dock inte eftersom ingen var på samma poäng.

Personalen på Barnens gård, där man betalde entréavgiften (i vårt fall anmälde vår ankomst) och fick bollar till första banan var supertrevliga.

Den här dagen var det vi och en till familj som spelade så vi hade gott om tid att prova banorna lite innan vi körde ”i skarpt läge”. Poängräkningen sköttes via vår egen smartphone så se till att ha batteriet laddat. Man kan välja startbana och det är bra om det är många som kommer samtidigt så kan man börja på bana 3 t ex. Dock måste man sedan göra banorna i rätt ordning för man kan inte gå tillbaka och registrera poängen i telefonen. I alla fall inte vad vi kunde se. På bana 2 kunde man få 15 poäng men det gick inte att välja 15 i rullningslisten på telefonen så det var en liten miss. Vi löste det genom att registrera 10 på den banan och sedan fem extra poäng på banan därpå. Det har vi dock mejlat om till info@bollspelsgolf. Se’

Alla hade roligt och det var en uppskattad aktivitet av samtliga. Vem som vann är en annan historia.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se