Annons
Reseberättelse:

Mysig avstickare på vår roadtrip i Danmark

(Danmark, Kalvehave, Kalvehave)

Pussel

Samarbete

Bokstaven D hittad.

Vi hade fått tips av bekanta om denna Labyrintpark på södra Själland. Förväntningarna var höga men vi blev inte besvikna. Vi anlände till Kalvehave vid halv tolv i strålande sol. Vi möttes av en trevlig dam som hälsade oss välkomna och gav oss alla fyra ett stämpelkort till den stora labyrinten där det gällde att hitta alla bokstäver, ta en stämpel för att sen hitta flaggan. Det var lättare sagt än gjort och vi spenderade lång tid inne i labyrinten. Kul och utmanande!! Utanför den stora labyrinten fanns ett flertal mindre spel såsom sudoku,tangram, minfältlabyrint, pussel m.m. Vår 12åring fängslades av de olika spelen och tyckte det var jättekul. Vår nioåring tyckte det var lite svårt men hittade lite lättare pussel som passade henne. Det fanns också lite små hjärngympaspel vid ingången och lite övningar där du lurade ögat "fake view". Vi hade vår egna matsäck med oss men det fanns också möjlighet att köpa lättare lunch som korv med bröd. Trötta, varma men väldigt nöjda lämnade vi detta ställe och drog vidare på vår resa genom Danmark.

Av: ()

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


U           2H6      
X 3    A    E F   IF1
JOR   G8K   1 U      
  W    J    8 P   67X
  P         85T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se