Annons
Reseberättelse:

Trevlig tripp till orsa rovdjurspark

(Sverige, Orsa, Orsa rovdjurspark)

Vi fick äran att testa att åka till orsa björnpark. Vi hade riktigt trevligt! Mycket promenad men också väldigt mycket vacker utsikt.

Utöver att just se rovdjur (och vi såg alla utom lodjur) så finns aktiviteter längs rutten och fika platser.

Våra barn är 4 och 7 och jag skulle säga att 7 är en bra ålder för då är djuren intressanta. 4 åringen tyckte mest glass var kul. Jag kan heller inte rekommendera detta med barnvagn! Extremt backigt.

Barnen gillade - att de fick se djuren väldigt nära, men vi hade tur med! Matningen tyckte 7 åringen var super intressant. 4 åringen uppskattade lekplatserna och övriga aktiviteter. Barnen gillade inte - lååångt att gå, men hände det saker så sprang dom gärna... Vi vuxna- önskar fler småaktiviteter och att de rengjorde plexiglasen oftare, små barn som bara ser gogga i rutan var mindre kul (sen var väl bullarna i kiosken inte direkt färska). Första lekplatsen kunde haft lite sittplatser bredvid sig med.

Rekommenderar om ni har lite större barn, gillar att röra på er och kanske ta med egen fika och njuta av naturen.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Alla barn som köper åkband får en glass + rabatt på barnmenyn
Barnbiljett för 8,50€ på SEA LIFE Helsinki! (norm. barnpris 15€)
15% rabatt på entrén på Balthazar Science Center
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Sunne Sommarland
Värmland
Branäs
Värmland
Nordens Ark
Bohuslän
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se