Nordsøen Oceanarium
Annons
Reseberättelse:

Nordsøen Oceanarium

(Danmark , Hirtshals, Nordsøen Oceanarium)

Största akvariet med klumpfisk

Man fick klappa...

Oceanarium, kan det vara något? Titta på fiskar? Jadå! Vi besökte Oceanarium i Hirtshals för första gången, 4 vuxna och 2 barn och alla hade något ut av besöket! Stället lämpar sig nog bäst för barn från 5 år och uppåt. Massor av intryck, massor av fiskar att se, spel och interaktiva grejer att testa och lära av och stort område med lekplatser utomhus! Vädret var okej, mulet och blåsigt, vilket gjorde att det kändes rimligt att spendera ett par timmar inomhus. Roligast var klumpfiskarna och sälarna. Missa inte lekplatserna!!! - ett tips är att kolla på hemsidan dagen innan och planera besöket så man kan vara med på mätning och uppvisningar av de djur man är intresserad av. - Möjlighet att ta med egen fika och äta tex på "havets botten" eller finns att köpa på plats. - gott om parkeringsplatser. - Mörkt inomhus vilket upplevdes lite jobbigt av de äldsta i sällskapet. - "möt en haj" skrämde verkligen vettet ur barnen, som båda grät av chocken... tips, kolla först utan barn för att avgöra om dina fixar det.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se