Vetenskap och upplevelser!
Annons
Reseberättelse:

Vetenskap och upplevelser!

(Sverige, Stenstorp, Dalénium science center)

Dalénium Science Center

Synvilla

Traktor simulator

Vi hade inte för stora förhoppningar då Stenstorp ligger mitt ute på landet, någonstans mellan Falköping och Skövde. Men ack vad vi misstog oss, det var helt underbart!!

Vi hade min brors familj med 2 barn med oss så allt som allt var vi 4 vuxna och 3 barn. Alla var fängslade av detta!

Vi började besöket med en vetenskapsförevisning 13.00 där de hade en mycket skicklig anställd som lyckades fånga även de mindre barnens uppmärksamhet. Där var 4-5-åringar med på förevisningen. Barn fick tom komma upp på scenen i lokalen och deltaga i förevisningen. Fantastiskt...

Där fanns många olika experiment att testa och lära sig om, en av favoriterna var klart simulatorerna för skogsmaskinerna skotare, skördare och traktor. Likaså var lastbilsimulatorn omtyckt.

Barnen ville inte gå när klockan slog 17:00 och det var stängningsdags, fick lova att komma tillbaka vilket inte är något problem då det var otroligt rande och underhållande.

 

Missa inte denna pärla mellan Falköping och Skövde, det är värt många timmars besök!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se