Samarbete genom knopp & kropp
Annons
Reseberättelse:

Samarbete genom knopp & kropp

(Sverige, Torpshammar , Boda Borg Torpshammar )

Vi åkte tre vuxna och två barn en onsdag i slutet av juli. Barnens ålder är 8 och 10,5 vilket är den lägsta åldern jag rekommenderar. Självklart går det att ta med yngre syskon som följeslagare.

I Boda Borg är det olika utmaningar i olika rum som man ställs inför. Utmaningarna fanns med tre nivåer som hade varsin färg på första dörren. Upplägget är att man väljer en dörr och kommer in i ett rum med utmaning, klarar man den släpps man vidare till nästa rum. Totalt är det tre rum innanför en dörr och klarar man alla tre rummen så öpppnas en låda där man får stämpla sitt kort. Vi tyckte allihopa att det borde ha varit en stämpel i varje rum, det är lite surt när vi klarade 2 av 3 rum på de flesta. Vi lyckades ändå få en stämpel, till allas vår lycka. Färgerna på dörrarna tyckte vi inte riktigt var så logiska, vi hade svårt med enkla men de de svårare klarade vi bättre. Så prova alla rum oavsett färg är vårt råd.

Vi vuxna tyckte nog att Boda Borg i Torpshammar skulle kunna moderniseras lite mer och rustas upp litegrann. Barnen hade ingen åsikt om det och var nöjda att äntligen få komma dit. Extra plus till att de hade info om föreståndarinnan som varit där för länge sedan och tros vara där och spöka. Det var också många trappor att gå upp och ner i så det är bra att ha pigga och raska ben.

Jag rekommenderar att ta med sig en picninckorg och vara där en heldag. Det var okej att gå in och ut som man önskar om man köpt in sig på heldag såklart. Det fanns en bra plätt gräsmatta utanför att vara på och fint runt älven Ljungan. Det fanns enklare mat som korv med bröd och toast att köpa där.

Barnet på 8 gav betyget 9/10

Barnet på 10,5 gav betyget 8/10

Vi vuxna kanske 4 eller 5 av 10 (p.g.a. ålderdomligt)

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se